Pauzeren of stoppen met sporten

Je abonnement op pauze zetten of beëindigen? Dat vinden wij natuurlijk heel erg jammer om te horen! Kunnen wij iets voor jou betekenen om je van gedachten te doen veranderen? Stuur dan een mail naar afmelden@infinityfitness.nl met daarin jouw vraag, klacht of wens.

Mocht je op een later tijdstip toch weer willen beginnen met sporten bij Infinity Fitness, dan ben je van harte welkom en krijg je van ons een maandelijks opzegbaar abonnement (1 maand opzegtermijn). Hiervoor hoef je enkel te melden aan de balie.

Pauzeren

Door omstandigheden wil je graag je abonnement op pauze zetten, wij vinden het vervelend dat iemand tijdelijk zijn/haar doelen uit moet stellen door een blessure of andere redenen. Heb je al eens aan onze trainers gevraagd of er niet toch een mogelijkheid is om verder te kunnen gaan zodat je er niet volledig uit ligt? Dit kan door te mailen naar afmelden@infinityfitness.nl of via contactformulier.

Wij wensen je vast een spoedig herstel/terugkeer bij ons in de sportschool.


Beëindigen

Helaas sta je op het punt om te stoppen met sporten bij Infinity Fitness, dit vinden wij natuurlijk jammer om te horen. Kunnen wij iets voor jou betekenen om je van gedachten te doen veranderen? Stuur dan een mail naar afmelden@infinityfitness.nl met daarin jouw vraag, klacht of wens.

Betaal je maandelijks maar maak je er te weinig gebruik van? Vraag dan naar onze strippenkaart, deze kost €55,- en is onbeperkt Op het moment dat je na deze opzegging weer wilt beginnen met sporten bij Infinity Fitness krijg je van ons een maandelijks opzegbaar abonnement (1 maand opzegtermijn).

Ben je nog steeds overtuigd om te stoppen? Vul dan het onderstaande formulier in zodat wij hiermee aan de slag kunnen.

Pauzeren of beëindigen?

Na het invullen van deze aanvraag nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op of dat de aanvraag goedgekeurd is.
Geen reactie binnen 5 werkdagen? Neem gerust contact met ons op via afmelden@infinityfitness.nl of via ons contactformulier.

Let op, dit formulier is geen garantie dat het direct stopt, dit is afhankelijk van bijv. contractduur, opzegtermijn etc. Dit kun je terug lezen in de algemene voorwaarde. Geen bevestiging ontvangen binnen de 5 werkdagen? Neem dan gerust even contact op met ons. zonder opzeggingsbewijs kunnen wij de uitschrijving niet verwerken en lopen alle verplichtingen volgens de algemene voorwaardes door. Ondanks dat je ervoor gekozen hebt toch te stoppen bij Infinity Fitness hopen wij jou in de toekomst snel terug te zien zodat wij samen aan jouw doelen kunnen werken!